Saturday, August 6, 2011

Its ramadhan, people! :)

fuh..fuh..fuhh.. da berhabuk blog ni.huuu. cukup la dgn post2 sedih duka lara kecewa sgale bagai,kn. whateva happen, i have to move on bebeh! heee.

Ni tahun kedua ena puasa rmdhn kat Auckland, Alhamdulillah, stakat hari puasa kelima ni, sy masih puasa penuh lg.. aicehh~~

Ok kalu korang hebat, cube teka, dlm byk2 bende kat msia, ape yg paling dirindui time2 cemni bile dah kat oversea ni??
Of course BAZAR RAMADHAN!!! (ok,ape2 pn yg ena rindu, msti psl mknn,kn?..huuu)

kalu kt msia, tlg mak masak then ptg2 pegi bli juadah kt bazar rmdhn, heaven gile,beb!

n rindu nak sahur, buke puasa n traweh kt masjid sama2 fmly. sobssss.



kalu kat cni, teringin pape, kene masak sndiri.huuu. ok, dr first day puasa ari tu teringin mkn belebat@lepat pisang ni. ade x sape2 nak tlg masakkn? huuu.

niway, selamat menyambut ramadhan al-mubarak kepada sume umat islam x kira lah dimana jua anda berada. :)

3 comments:

sizuka[Izzati] said...

jom buat kuih ni sama2!nakkkkkkkkkkkk~

enalyna said...

jum!!! ari tu kt msia da dpt mkn, tp ni da teringin balek! wuuuu.

Anonymous said...

Tu diia org joho dh kuar bahasa joho...belebat a.k.a lepat