Thursday, November 3, 2011

Those moments.

disebabkan Rugby World Cup 2011 ari tu wat kat new zealand, secara automatic sume org kat nz ni yg xpnah2 minat rugby akan TERjatuh chenta dgn rugby. serius x tipuu..cuz im one of them.huu. -_-
selame ni xtau pape pasal rugby, tp skrg ni da tau sume rules match rugby n hafal dah nama player2 sume especially All blacks players..over kannn.huuu.

South Africa v Namibia
sanggup tu beli ticket rugby sbb tringin nk tgk rugby live kat stadium. hehu~

match2 laen tgk kat skrin besar or kat uma je. huu.tp tgk ramai2 kat skrin besar mmg laen la feeling dia. kalu dpt points utk try, conversion or penalty, mesti sorak ramai2 smpai xingat dunia.hee.

Australia v New Zealand
Wales v Australia

France v New Zealand



ok, gmbr last ni xde kaitan dgn rugby. random gile kawww.huu.

yup, im missing those nights.

RWC2015 will be held in England. anyone?

4 comments:

Eka said...

mcm suka pulak gamba yg last tu -___"
hehe

cik nina said...

hek hek auw auw.
sukeeeeee~

Puan Seri Muka said...

rindu nk bising2 tgk rugby......

enalyna said...

eka, ala, kalu gmbr yg last tu, google pon bole dapat! :)

rose, suke jugak! hee.

aten, tu la.. rindu kan!